Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

PvdA: Onkruid en dode bomen in Maassluis

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 6 september 2017 10:39

Foto: Bas Booister


Her en der in de stad woekert het onkruid echt te wild. Dat vindt de PvdA in Maassluis. Op sommige plekken staat het onkruid tot wel een halve meter hoog. Daarnaast valt het de fractie op dat de boompjes bij bedrijventerrein De Dijk en bij de Wielerbaan niet meer in leven zijn. Daarom heeft de partij vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.

De sociaaldemocraten hebben er met dit weer begrip voor dat niet overal in de stad de bestrating vrij kan blijven van onkruid. Tegelijk krijgt de partij de indruk dat er delen van de stad zijn die niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Voorbeelden zijn de zitjes aan de boulevard aan de oostelijke kant van de haven het Burgemeestersplantsoen, de wijk het Stort, achter de Esserstraat en ook bij de Van Beethovenlaan.

De PvdA krijgt de indruk dat vooral de nieuwe gebieden in de stad zoals het Burgemeestersplantsoen en bedrijventerrein De Dijk nog niet goed zijn opgenomen in de reguliere indeling van werkzaamheden van de gemeentelijke buitendienst.

Er zijn ook een fors aantal nieuwe bomen aangeplant in het recreatiegebied van het wielerparcours ter compensatie van werkzaamheden aan de nieuwe CO2 leiding daar. Die bomen lijken te verdorren. En ook bij bedrijventerrein De Dijk lijken de kortgeleden aangeplante bomen meer dood van levens. De partij wil weten hoe dit kan en wat er aan gedaan gaat worden.


Communicatie
Ten slotte zou ook de communicatie met bewoners over bijvoorbeeld het groenonderhoud volgens de sociaaldemocraten beter kunnen. Wie nu een mailtje stuurt naar meldpunt@maassluis.nl krijgt volgens de PvdA een foutmelding terug. De partij hoopt dat dit zo snel mogelijk wordt aangepast.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS