Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Quintus-erelid Geert Zwinkels overleden

Door: Jim Gardien

Gepubliceerd op: donderdag 20 april 2017 19:20

Foto: HV Quintus


In de nacht van woensdag op donderdag is Geert Zwinkels, erelid van handbalvereniging Quintus, op 85-jarige leeftijd overleden. Zwinkels was al langere tijd ernstig ziek.

Geert Zwinkels raakte bij Quintus betrokken als supporter in de Heulse veiling en later, toen zijn zoons gingen handballen, als kaderlid. Vervolgens werd hij de eerste voorzitter van de jeugdcommissie. "Hij zorgde in het bestuur voor veel positieve energie en zette activiteiten op om de clubkas te vullen. Een bekend initiatief was het rondbrengen op de fiets van de 'kerstpost'", aldus Jan van Kester, trainer bij de Heulse club.

"Hoewel hij fysiek de laatste jaren niet meer zo goed ter been was, bleef hij actief betrokken bij onze club. Als supporter was hij tot de laatste weken voor zijn dood nog aanwezig bij de wedstrijden van dames en heren 1", meldt Van Kester. "Toen bekend werd dat hij niet meer lang te leven had, heeft hij op een heel persoonlijke wijze afscheid genomen van de dames- en herenselectie."

Vlak voor zijn overlijden liet Zwinkels nog enkele woorden achter voor de vereniging: "Gesteund door familie en jullie vele bezoekjes, die ik mocht krijgen, ben ik door mijn ziekbed heen gekomen. Dank voor jullie vele bezoekjes, lieve woorden, kaartjes, bloemen en high five's. Ik wens jullie een mooie toekomst met onze vereniging Quintus."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS