Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Rabobank steunt nog drie Talenten Concoursen

Door: Kees van Doorn

Gepubliceerd op: vrijdag 8 september 2017 11:04


Rabobank Westland maakt nog drie seizoenen het Talenten Concours van WestlandTheater De Naald mogelijk. Deze week werden de handtekeningen gezet onder de verlenging van het contract. Rabo-directeur Gerard van Hoeven maakte daarbij bekend dat De Naald daarna naar andere financiers moet uitkijken. "Afgesproken is dat dit de laatste verlenging zal zijn. Na straks negen edities wordt het tijd om na te denken over een nieuwe invulling."

De Naald biedt met het Rabo Talenten Concours nieuw talent een podium, vraagt het publiek om een oordeel te geven over de voorstelling en investeert hiermee in de toekomst van talentvolle artiesten. Van Hoeven: "Het is goed dat artiesten zich in de Rabo zaal van De Naald kunnen ontwikkelen. Het succes van de afgelopen edities is niet onopgemerkt gebleven en wordt ook landelijk toegejuicht doorzowel artiesten, impresariaten als andere theaters."

Komend seizoen staan er opnieuw een dertigtal talenten te trappelen om zich voor te stellen in de zesde editie van het concours. Elke Vierveijzer sleepte met haar begeleider op piano Michiel Wetzer de Publieksprijs van de vijfde editie in de wacht. De feestelijke uitreiking hiervan is op vrijdag 27 oktober.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS