Archief

Radioverslag van burgemeesters was 'geweldig, ontzettend goed'

"Alsof ze het al jaren deden" en "heb je hem al gecontracteerd voor volgend jaar?". De reacties op het radioverslag van burgemeesters Sjaak van der Tak (Westland) en Edo Haan (Maassluis) waren louter lovend en positief. Zelf waren ze ook enthousiast.

De burgemeesters deden zaterdagmiddag rechtstreeks verslag van voetbalwedstrijden in onze regio. Sjaak van der Tak zat met WOS Sport-verslaggever André Zijlstra langs de lijn van FC 's-Gravenzande en Edo Haan was met Johan Voskamp van WOS Sport commentator bij MSV'71.

WOS Sport bracht zaterdag haar 3000ste uitzending op WOS Radio, en had daarom de medewerking van de burgemeesters gevraagd. In de studio waren vele regiosporters uit de top aanwezig, zoals hardloopster Carla Ophorst, snowboarder Glenn de Blois en veldrijder Niels Wubben.

Verder werd in de uitzending geschakeld met WOS-vrijwilligers die letterlijk aan de wieg van de uitzending stonden. Beluister hieronder een aantal fragmenten uit de uitzending. Onder deze link kun je het hele programma terugluisteren.



WOS Sport wordt iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 18.00 uur uitgezonden op WOS Radio. Het programma wordt gemaakt door een club van zo'n 50 vrijwilligers, waarvan er zeker 15 beurtelings per uitzending betrokken zijn.