Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Regenboogleerlingen krijgen primeur Kom in de Kas app

Door: Kees van Doorn

Gepubliceerd op: maandag 20 maart 2017 16:06

Foto: Kom in de Kas app


Leerlingen van groep 8 van basisschool De Regenboog uit Naaldwijk gaan woensdag 29 maart als eersten op zoek naar de 'helden van de kas'. Ze krijgen de primeur van de Kom in de Kas app tijdens hun bezoek aan de paprikakas van de firma A.A.M. van der Voort en Zn. in Honselersdijk in het kader van de Dag van de Westlandse Tuinbouw.

Kom in de Kas bestaat dit jaar 40 jaar. Dit jubileum wordt aangegrepen om de sector op een virtuele, interactieve en innovatieve manier onder de aandacht te brengen van het publiek. Zo is er de KomInDeKas app waarmee de bezoekers tijdens Kom in de Kas,kunnen meedoen aan een interactieve speurtocht.

De app wordt geactiveerd door zeven 'helden in de kas' (markers) die in de kas zijn verstopt. Wanneer er een held gevonden is, scant men de marker met de smartphone en verschijnt er een 3D-animatie op het scherm met een educatieve tekst over de betreffende held. Elke held staat voor een thema waarover informatie wordt gegeven.

Tijdens het weekend van 1 en 2 april openen zo’n 200 bedrijven in heel Nederland de kasdeuren voor het grote publiek. In Westland gebeurt dat in het Naaldwijkse tuinbouwgebied Bospolder.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS