Archief
Facebook Miss Batjesprinses Roeselaere

Facebook Miss Batjesprinses Roeselaere

Ronde van Maasdijk schrapt nieuwelingenkoers

De organisatie van de Maasdijkse wielerronde, die komende woensdag wordt gehouden, heeft moeten besluiten de nieuwelingencategorie te annuleren. Daarentegen mag het comité zich bij de elite/beloften/amateurs verheugen in een grote belangstelling met veel vooraanstaande renners.

Over het schrappen van de nieuwelingenkoers zegt de organisatie: "Het aantal inschrijvingen stond afgelopen dinsdagavond op slechts 6. Hiervoor is het onmogelijk een wedstrijd te organiseren." Het lage aantal inschrijvingen zou nauw samenhangen met de tegelijkertijd te verrijden wielerweek van Assen. "Wij beraden ons nog of deze categorie in de editie van volgend jaar nog wel op het programma zal staan", aldus het Maasdijkse comité.

Het programma begint nu om 14.15 uur met de koers voor junioren, gevolgd door de Rabo Dikke Banden Race, de regiorenners A en B en om 18.30 uur de eliten/beloften/amateurs.

Eddy Merckx

Als extra attractie heeft het Maasdijkse wielercomité Eddy Merckx kunnen strikken, althans een Belgische dubbelganger van de misschien wel beste wielrenner aller tijden. Hij zal het startschot komen lossen en zich in wereldkampioentrui op de fiets laten zien.

Categorieen:
Maasdijk Sport