Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Santarun in Naaldwijk

za 16 dec
Santarun in Naaldwijk

Zaterdag 16 december wordt de Rotary Santarun georganiseerd door Rotaryclubs Westland en Westland-Polanen in Naaldwijk. Deelnemers zijn als kerstman of kerstvrouw verkleed en rennen, wandelen, huppelen of dansen het 3 kilometer lange parcours door het centrum van Naaldwijk. Zij zamelen hierbij geld in voor twee goede doelen met als thema “Voor Kinderen hier én daar!”.

De opbrengst gaat naar twee goede doelen: Kindertehuizen in Roemenië en Westlands Hoop, die wensen in vervulling laat gaan van kinderen met een levensbedreigende aandoening.
Iedereen uit het Westland kan meedoen! Wandelend, rennend of aanmoedigend. Sportverenigingen, bedrijven, scholen en diverse clubjes uit alle kernen van de gemeente worden uitgenodigd om aan de Rotary Santarun mee te doen.
Op plein aan de Stokdijkkade is eerst de warming up. Om 14 uur geeft waarnemend burgemeester Agnes van Ardenne het startsignaal. Zij zal daarbij worden begeleid door de echte Santa. Spreekstalmeester is Jeroen Toet. De wandelaars en renners volgen daarna Santa die met een TukTuk vooruit rijdt.
De deelnemers krijgen een rugnummer, een kerstmannenpak die ze na afloop mogen houden en een echte Rotary Santarun medaille.
Na afloop van de Santarun ontvangen de goede doelen de cheques en staan er wat gezellige kramen met erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk en  is er live muziek.
 
Locatie: Bij het oude gemeentehuis, Stokdijkkade, Naaldwijk
Tijd: 13.00 uur
Prijs: € 15,- pp (inclusief kerstmannenpak en medaille)
Inschrijven via https://westland.rotarysantarun.nl/inschrijven/
Als de betaling binnen is, ontvang je een bon, waarmee je bij de Hema in Naaldwijk het pak en startnummer kan afhalen, vanaf 1 december 2017.

do 21 dec
Donderdag 21 december wordt de Tour D’Amour georganiseerd in de bibliotheek in Naaldwijk door Vitis Welzijn,...
vr 22 dec
Gemeente Westland heeft samen met vertegenwoordigers uit de horeca en winkeliersvereniging Naaldwijk Winkelrijk,...
za 23 dec
Op zaterdag 23 december is er een kerstmarkt in de Keukenbunker in het Vinetaduin in Hoek van Holland....
di 26 dec
Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december, is er weer de jaarlijkse Kerstmeeting in de hal van HZ Logistics, op het...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS