Archief
De Phoenix

De Phoenix

Temperatuurprobleem De Phoenix wordt opgelost

Muziekvereniging De Phoenix in Wateringen kan binnenkort in een aangename temperatuur oefenen in de gymzaal van gebouw De Vang. De cv-installatie zal zodanig worden ingesteld, dat de gewenste temperatuur kan worden bereikt. Dit zegde wethouder Peter Ouwendijk woensdagavond toe, in antwoord op vragen van raadslid Maxim van Ooijen (D66).

Al in oktober vorig jaar liet de vereniging aan de WOS weten, dat in de gymzaal waarin wordt geoefend de temperatuur niet omhoog te krijgen is. De Phoenix stelde destijds, dat het al twee winters niet warmer dan 18 graden wordt in dit onderkomen, dat eigendom is van de gemeente Westland.

Ouwendijk stelde, dat hij "een beetje ontstemd" was, dat dit onderwerp in een commissievergadering van de gemeenteraad aan de orde moet komen. Het gedoe over de temperatuur zou te maken hebben met het type installatie en de wensen van andere gebruikers. Maar de leden van de Phoenix hoeven binnenkort niet meer met sjaal om en/of jas aan te oefenen, was de strekking van zijn toezegging.