Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Update

Update

In het programma Update zijn wekelijks nieuwtjes te zien uit het bedrijfsleven. Van een winkelopening tot een kick-off en van een unieke samenwerking of een bijzondere gebeurtenis. Heeft u een tip of heeft u zelf iets te melden? Mail dan naar update@wos.nl.

Deze week in Update een nieuwe electronica winkel in Den Hoorn: EP Corona. Bekijk de uitzending hiernaast. 

Het hele jaar door worden tijdens de bijeenkomsten van VNO-NCW Westland-Delfland potentiële
Nieuwe Helden Westland voorgesteld. Een reportage hiervan is te zien op WOS TV, zodat heel de regio kennis kan maken met de genomineerden. Aan het eind van het jaar wordt de prijs uitgereikt, wat ook uitgebreid te zien is. De winnaar van de prijs wordt namelijk tijdens de eindejaarsbijeenkomst gekozen door de leden van de ondernemersvereniging. De Nieuwe Heldenprijs is door VNO-NCW Westland-Delfland in het leven geroepen om vernieuwende bedrijven een podium te bieden en anderen te inspireren met hun visie, passie en excellent ondernemerschap.

Aflevering 2 (VNO-NCW Westland-Delfland bijeenkomst 22 juni 2017)
Genomineerde Reinoud Feenstra van het jonge bedrijf Elemental Water Makers weet alles over het omzetten van zeewater naar zoet water. 4 miljard mensen hebben regelmatig ernstig tekort aan drinkwater. Daarmee is water de meest schaarse grondstof op aarde. Elemental Water Makers produceert tegen lage kosten drinkwater, terwijl alleen gebruik gemaakt wordt van ongelimiteerde bronnen van de zon, zee, aarde en wind. Afgelopen tijd heeft het bedrijf al diverse prijzen gewonnen. Nu dingt Reinoud mee naar de prijs van Nieuwe Held Westland van VNO-NCW Westland-Delfland.Aflevering 1 (VNO-NCW Westland-Delfland bijeenkomst 29 maart 2017)
Joran Pronk biedt met Keyplan een real-time oplossing waarmee het facilitaire deel, zoals de technische dienst, schoonmaak en groenvoorziening, van bedrijven digitaal wordt gecoördineerd. Namens softwarebedrijf Birds.ai presenteert Camile Verschoor zich als mogelijke Nieuwe Held 2017. Het bedrijf maakt beheer van grote gebieden eenvoudig door automatische beeldanalyse software, onder meer door gebruik te maken van drones.
 

 


 


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS