Archief
Google Streetview

Google Streetview

Verkeersmaatregelen voor 'Rondje Poeldijk'

In verband met het evenement 'Rondje Poeldijk' gelden de komende twee weken diverse verkeersmaatregelen in deze Westlandse dorpskern. Zo kan er in de periode van deze maandag tot en met 14 september niet worden geparkeerd op het parkeerterrein van het Fonteinplein (Kassie).

Andere maatregelen zijn:

*op zaterdag 3 september: 12.00 tot 19.00 uur afsluiting van Vredebestlaan (vanaf Bloemenstraat) met tevens parkeerverbod, en Casembrootlaan (vanaf Middenweg) ook tevens parkeerverbod;

* op zondag 4 september: 13.30 tot 14.00 uur afsluiting Fonteinstraat - Irenestraat - Voorstraat; 14.00 tot 18.30 uur: Rijsenburgerweg tegenover Jumbo.

Verder zijn er in de periode van 6 tot en met 9 september diverse kleinere afsluitingen in het centrum van het dorp, waarna op zondag 11 september het Dweilfestival de aandacht van de verkeersdeelnemers vraagt. Op deze dag van 9.00 tot 19.00 uur: Afsluiting Jan Barendselaan van Verburghlaan tot Voorstraat; Voorstraat van kerk tot Rijsenburgerweg; Irenestraat van Voorstraat tot Jan Barendselaan; Fonteinstraat; Poeldijksevaart Rijsenburgerweg tot Voorstraat. Tevens geldt er van 11.00 tot 24.00 uur een parkeerverbod op de Jan Barendselaan ter hoogte van winkels.



Bospolderroute


Los van de feestweek, is het voor Poeldijkers en feestgangers nog van belang te weten dat de brug die de Pouwelslaan met de Jupiter verbindt vanaf maandag 5 september gedurende ruim een maand voor alle verkeer is afgesloten wegens vernieuwing.

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen