Archief
Twitter CDA Maassluis

Twitter CDA Maassluis

Voorlichtingsbijeenkomst over Monstersche Sluis op komst

Op 1 februari houdt de stichting Monstersche Sluis bij Gallery Ritsart in Maassluis een voorlichtingsbijeenkomst voor omwonenden en andere belangstellenden over de voortgang van de werkzaamheden aan de sluis. Het bouwwerk wordt gerenoveerd, zodat het binnenkort weer gebruikt kan worden. De voorbereidingswerkzaamheden zijn inmiddels zo goed als afgerond.

Tijdens de bijeenkomst zal ook voorlichting gegeven worden over het werk van de vrijwillige sluiswachters. De firma Van Dijk zal via een 3D scan inzicht geven over de stand van zaken rondom de renovatie en Professor Jan Stuip geeft met behulp van het gemaakte restauratierapport met een tijdsplanning aan wanneer een en ander gaat gebeuren.

Sluisbier

Aan de Maassluise bierbrouwers Raven Bone Hill is gevraagd om de aanwezigen een biertje te laten keuren dat zal worden geïntroduceerd als 'sluisbier' bij de opening van de sluis. Het gaat om een tripelachtig biertje zijn met een andere smaak dan het eerder geïntroduceerde Monstersche sluis bier.

De avond is speciaal bedoeld voor omwonenden van de sluis en sponsoren, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Er is wel een limiet gesteld aan het aantal aanwezigen waarbij de volgorde van aanmelding bepalend is. Aanmelding voor de avond kan bij de secretaris van de stichting via e-mail: secretaris@monsterschesluis.nl.

Categorieen:
Maassluis Algemeen