Archief
Valto 2

Valto 2

Vooruitblik veldkorfbal: ONDO zoekt eerste overwinning

Komende zaterdag hoopt ONDO de eerste overwinning van het seizoen uit het vuur te slepen, kan ODO de gedeelde koppositie behouden en moet Dijkvogels aan de bak om de aansluiting met de top te houden.

Eerste klasse E

Valto beleeft een goede start van de competitie en heeft met drie overwinningen haar visitekaartje afgegeven. Gezien het wedstrijdprogramma kan Valto bij winst op Vitesse in ieder geval weglopen van de laatste plaatsen.

Eerste klasse F

ONDO wacht nog op de eerste overwinning van het seizoen. De 's-Gravenzandse ploeg gaat op bezoek bij IJsselvogels en hoopt op een stunt. Een week later wacht de belangrijke wedstrijd tegen het eveneens puntloze Rapid.

Tweede klasse G

ODO kan de gedeelde koppositie behouden. In Maasland komt nummer voorlaatst Viking op bezoek. Lukt het ODO om voor de vijfde keer op rij ongeslagen te blijven en misschien alleen aan de leiding te komen?

Streekgenoot CKC Maassluis heeft een moeilijke seizoenstart met drie punten uit vier wedstrijden. Voor het vertrouwen is het van belang dat de wedstrijd tegen hekkensluiter ACKC winnend wordt afgesloten.

Derde klasse K

Dijkvogels gaat in de thuiswedstrijd tegen NIO op zoek naar de derde overwinning. NIO heeft evenveel punten als de Maasdijkse ploeg. Bij winst blijft Dijkvogels meedoen om de bovenste plaatsen, bij verlies haakt de ploeg voorlopig af.