Archief

Vooruitblik zaalhandbal: Regioploegen in tweede divisie starten competitie

Voor de regioploegen in de tweede divisie gaat het zaalseizoen komend weekend beginnen. Bij de dames wordt het een mooie poule met in ieder geval WPK/Westlandia, Veneco/VELO en Verburch. Bij de heren is Westlandia de enige ploeg die in deze divisie speelt.



Heren

Bene-League

Koornneef/Quintus is nog steeds in afwachting van de eerste overwinning van het seizoen. De Heulse ploeg speelt dit weekend een dubbelprogramma. Zaterdagavond komt regerend landskampioen OCI/Lions op bezoek in Kwinsheul. Alleen een wonder kan Quintus tegen deze topploeg aan minimaal een punt helpen. Zondag gaat de Heulse ploeg naar Merksem in België. In deze wedstrijd kunnen kansen liggen voor Quintus, want ook Merksen draait niet goed en heeft pas één punt.



Eerste divisie

DIOS gaat op jacht naar de vierde overwinning op rij. Dit moet gaan gebeuren in en tegen Nieuwegein, dat twee punten minder heeft dan DIOS. Een echte topper in de provincie Utrecht.

De reserves van Koornneef/Quintus zijn eveneens nog ongeslagen en hebben uit drie wedstrijden vijf punten. Havas is in de Eekhouthal de tegenstander. Bij winst blijft de Heulse ploeg in het spoor van de koplopers DIOS en Snelwiek 2.

Dames



Eredivisie

Op papier heeft Virto/Quintus een gemakkelijke uitwedstrijd staan. In Emmen speelt het tegen E&O, dat nog geen potten kan breken in deze competitie. Quintus blijft bij winst in de top vier staan. E&O zal proberen de tweede overwinning in eigen huis te gaan halen.

Eerste divisie

De reserves van Virto/Quintus gaan op bezoek bij nummer twee DSVD, dat één punt meer heeft dan de Heulse ploeg. Een topper dus in sporthal 't Hoge Vlonder in Deurningen. Quintus kan de eerste uitoverwinning gaan behalen.

Categorieen:
Sport