Archief
Facebook

Facebook

Wateringer begonnen aan behandeling tegen ziekte van Lyme

De 18-jarige Glenn Mertens uit Wateringen is maandag begonnen aan zijn stamceltherapie in Duitsland om van de ziekte van Lyme af te komen. Die ziekte zorgt voor enorm veel pijn in zijn lichaam. Dat Mertens daarheen kon afreizen voor een behandeling, komt grotendeels ook door het vele geld dat inmiddels via een crowdfundingsactie is opgehaald: ruim 26.000 euro.

De jonge Wateringer heeft door de ziekte eigenlijk geen normaal leven meer. Zijn fiets, waarmee hij graag aan wielrennen doet, kan hij niet meer zonder pijn berijden en naar school gaan, zat er ook niet meer in. Daarom heeft hij alle hoop op deze behandeling gevestigd. Zo'n 85 procent van de patiƫnten zou door middel van deze therapie van Lyme kunnen genezen.

Mertens houdt via de Facebookpagina 'Geef Glenn zijn oude leven terug' door middel van foto's, video's en berichtjes bij hoe zijn behandeling in Duitsland verloopt. Via een video heeft hij ook al laten weten zeer dankbaar te zijn voor het geld dat tot nu toe toegezegd is met de crowdfunding. Overigens loopt de crowdfunding nog tien dagen, zodat de overige benodigde 4.000 euro kan worden binnengehaald.

Eerder maakte we onderstaand tv-item over Glenn Mertens:

Categorieen:
Wateringen Algemeen