Archief
Regio15-FE

Regio15-FE

Wederom liftstoring bij wooncomplex in 's-Gravenzande

Het is wederom raak met de lift bij wooncomplex De Regulier in de Gasthuislaan in 's-Gravenzande. De brandweer moest er woensdagmiddag aan te pas komen om een inzittende van de lift te bevrijden. In de afgelopen maanden zijn er al meerdere dergelijke storingen geweest.

De enige lift in het gebouw heeft zoveel kuren dat mensen er angstig van worden. De minder mobiele mensen zijn namelijk afhankelijk van het ding. De storingen met de lift komen volgens bewoners vaak voor en duren dan uren.

Woningbouwvereniging Arcade heeft dinsdag nog laten weten dat het klopt dat de lift na de renovatie in 2016 veel storingen heeft gehad. Omdat het niet lukte om met de liftleverancier het probleem van de lift op te lossen, zijn ze overgestapt naar een andere onderhoudsfirma.

Binnen twee weken worden er reparaties gedaan die de storingen moeten verhelpen. Ook gaan ze kijken of de lift andere deuren kan krijgen die geschikter zijn voor mensen met een scootmobiel of rolstoel. Daarover moet nog wel worden gesproken met de vereniging van eigenaren die mede-eigenaar zijn van de lift.

Categorieen:
's-Gravenzande 112