Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Radio-items terugluisteren


V.l.n.r.: Roel Batelaan (GJ Personeelsdiensten), Inge Vermeulen (Patijnenburg), Hildo Göbel (WOS Radio), Hugo Buitelaar (Don Opleidingen) en Suzan van Schie (Rexnord FlatTop Europe). Niet op de foto: Nature's Pride.


Tijdens de Week van het Werk stond alles in het teken van werk, werk en nog eens werk. Workshops, speeddates, pitches, presentaties, matches; er was van alles te doen!
Via onderstaande links kan je de vele radio items nog eens terugluisteren:
   
De items van vrijdagmorgen
De items van donderdagmorgen
De items van woensdagmorgen
De items van dinsdagmorgen 
De items van maandagmorgen
     

Een week vol met activiteiten
Pitchers in de radiostudio op zoek naar een baan, een cv-check, banendagen en open dagen; vorig jaar was het een drukte van jewelste tijdens de week. Uit de vele enthousiaste reacties blijkt dat de Week van het Werk een succes was. Er werd in de regio over gesproken, de activiteiten werden druk bezocht, velen werden aangezet tot nadenken over hun werk en, misschien wel het belangrijkste, meerdere mensen hebben dankzij de Week van het Werk een nieuwe baan gevonden.
  
Ook dit jaar komen de vaste elementen terug: inwoners kunnen pitchen op de radio, meerdere radio- en tv-programma’s staan in het teken van werk, er vinden diverse activiteiten plaats én wordt er een unieke actie georganiseerd. Dat wordt na de zomer bekend gemaakt, net zoals het definitieve programma.

Samenwerking tussen partijen
Een groot aantal van de partners die vorig jaar meededen, doen dit jaar weer mee. Dat zijn Nature's Pride, Patijnenburg, GJ Personeelsdiensten en DON opleidingen. Daarnaast haakt ook Rexnord FlatTop Europe aan als partner en partners kunnen zich ook nog aanmelden.

Het doel van de Week van het Werk is om iedereen er bewust van te maken dat werk belangrijk is, maar ook wat actuele thema’s zijn rondom werk voor zowel werkgevers, werknemers als werkzoekenden.

Meer informatie
De komende periode wordt er meer invulling gegeven aan de week en worden inwoners daarover via diverse media op de hoogte gebracht. Een overzicht van alle activiteiten in de week zal te vinden zijn op wos.nl/weekvanhetwerk.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS