Archief

Westlandia winnaar van de Westland Cup

De zondagvoetballers van Westlandia hebben zaterdagavond de finale van het toernooi om de Flynt Westland Cup gewonnen. De Naaldwijkers wonnen net als vorige week van FC 's-Gravenzande. Toen werd het Haaglanden Voetbal Toernooi in winst omgezet.



Op het terrein van gastheer Naaldwijk wist FC 's-Gravenzande niet als titelverdediger winnend van het veld te lopen. Na een boeiende wedstrijd won Westlandia met 2-1. Dit keer gebeurde dit na twee keer 45 minuten spelen.



De Naaldwijkers openden al snel de score. Na zeven klokrondjes lag de bal al achter doelman Verkade. Jeroen Spruijt opende de score. De gelijkmaker was van mooie makelij. Een aanval van FC 's-Gravenzande belandde voor de voeten van Roel Stoffels, die niet twijfelde en direct schoot en de bal verdween achter doelman Leerdam in de rechterbovenhoek. De 1-1 was ook de ruststand.



Na de pauze kwam Westlandia weer snel op voorsprong. Adnan Bajic rondde een aanval knap af. FC 's-Gravenzande kon in het restant van de wedstrijd niet meer langszij komen. Na het laatste fluitsignaal kon Westlandia voor de dertiende keer in historie de Westland Cup in de prijzenkast zetten.



Karakteristieken:



Westlandia - FC 's-Gravenzande 2-1 (1-1)

1-0 Jeroen Spruijt, 1-1 Roel Stoffels, 2-1 Adnan Bajic