Archief

WestlandStek voor bestuursleden VU Westland

Wethouder Marga de Goeij heeft vrijdag de WestlandStek uitgereikt aan Ank van der Meulen, Robert van der Kraan en Arie van der Sar uit 's-Gravenzande. Ze kregen de gemeentelijke onderscheiding ter gelegenheid van hun afscheid van de Volksuniversiteit (VU) Westland.

Robert van der Kraan was 13 jaar bestuurlijk actief, waarvan de laatste 6 jaar als voorzitter. Arie van der Sar zette zich sinds 1996 in als penningmeester. Hij inde de lesgelden, betaalde de docenten en was verantwoordelijk voor de complete financiƫle administratie. Ank van der Meulen was sinds 1995 actief als secretaris en later als coƶrdinator. Zij stuurde de vrijwilligers aan en maakte de planning.

VU Westland is meer dan 40 jaar actief en biedt een gevarieerd aanbod aan cursussen en activiteiten. Sinds dit januari dit jaar is VU Westland samengegaan met Bibliotheek Westland.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Categorieen:
Westland Algemeen