Archief

Zó klinkt de nieuwe single van Bombastic

Over vier á vijf weken brengt DJ Bombastic de eerste single van zijn nieuwe album uit. De plaat is getiteld 'Ibiza'. Vanmiddag kregen we op WOS Radio al een klein voorproefje van het nummer, waar naast de Westlander ook Yes-R, LangeSjaak en Joyba aan meewerken.

Bombastic, in de regio bekend als Bram, hoopt met de plaat een zomerhit te kunnen scoren. "In eerste instantie in de regio, maar stiekem hopen we ook dat heel Nederland ervan zal horen", kijkt Bram hoopvol vooruit. Het nummer zal ook voorzien worden van een videoclip, die volgende week opgenomen gaat worden.

Ondanks de positieve sfeer van het nummer, kreeg de 25-jarige DJ deze week een klap te verwerken. Het evenement Senc Senc Senc van 16 april, waar Bombastic organisator van is, werd gecanceld. Na een incident op de feestlocatie Villa Thalia in Rotterdam, is de nachtontheffing van die club voor drie maanden ingetrokken. De verkochte tickets blijven geldig voor het outdoor festival in Hoek van Holland bij Beachclub Royal op zaterdag 2 september.