Archief

Zaalhandbal dames: reserveteams verliezen

Voor de reserveteams was er weinig reden tot juichen. Quintus verloor de topper tegen DSVD. Westlandia leed een ruime nederlaag in Vlaardingen.

Eerste divisie

De reserves van Virto/Quintus hebben één week kunnen genieten van de koppositie. De Heulse ploeg had in de topper tegen ACMAA/DSVD een gat van drie punten kunnen slaan ten opzichte van DSVD. In de Eekhouthal wilde DSVD zich in de topper revancheren voor de twee achtereenvolgende nederlagen en wilde al te graag de koppositie weer in handen nemen. In een aantrekkelijke en spannende wedstrijd bracht DSVD de Heulse ploeg de eerste thuis nederlaag toe en kwam dus weer alleen op kop. De bezoekers leidden halverwege de wedstrijd met 14-13. De eindstand was 29-27 voor de ploeg uit Deurningen.

Hoofdklasse D

De reserves van WPK/Westlandia kwamen er tegen sc Twist niet aan te pas. In sporthal Westwijk in Vlaardingen won de thuisploeg met 28-18. De Naaldwijkse ploeg verloor voor de tweede keer dit seizoen met een verschil van tien doelpunten. Overigens heeft Westlandia een goede defensie getuige het feit dat maar vijf van elf overige ploegen minder tegentreffers heeft. Aanvallend is de ploeg de zesde ploeg in de afdeling.



Categorieen:
Naaldwijk Sport