Archief

Zaalkorfbal: CKC Maassluis laat ODO kansloos in derby

De spanning is in elke klasse aanwezig. CKC Maassluis won de streekderby van ODO en is na deze speelronde ook nog alleen koploper. ONDO behaalde twee belangrijke punten. Valto verloor nipt na een spannend duel. Dijkvogels haalde uit tegen Thor en vooral verdedigend was de ploeg ijzersterk.

Eerste klasse E

Na een spannende wedstrijd bleef Valto in de eigen Vreeloo sporthal met een kater achter. Tegenstander Vriendenschaar nam een nipte 17-16 overwinning mee naar huis. Het was de tweede nederlaag van de Lierse ploeg in deze competitie. Valto staat nu op een zesde plaats en gaat op bezoek bij Fortis in Vlissingen.

Tweede klasse I

In de streekderby tegen ODO liet CKC Maassluis zien dat het samen met Kinderdijk de titelfavoriet is. In de eigen Olympia hal deelde CKC Maassluis een tik uit tegen de Maaslandse formatie. Na de eerste helft stond een 20-9 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord. Aan het einde van de wedstrijd stond een 36-24 overwinning voor de koploper op het wedstrijdformulier. Door deze overwinning kan CKC Maassluis als koploper met een goed gevoel afreizen naar de topper van volgende week tegennummer twee Kinderdijk, dat verrassend verloor van Korbatjo. ODO sluit het jaar 2017 af met de thuiswedstrijd tegen Korbatjo.

ONDO pakte twee heel belangrijke punten in de wedstrijd tegen Atlas. Beide ploegen hadden twee punten en dus was de druk bij beide ploegen hetzelfde. ONDO won met 19-14. Volgende week komt Vitesse op bezoek in 's-Gravenzande. De bezoekers hebben één punt minder dan de thuisploeg.

Derde klasse J

Dijkvogels heeft de tweede overwinning van het seizoen binnen en blijft in het spoor van nummer twee OZC. In de eigen sporthal versloeg Dijkvogels hekkensluiter Tor met 18-9. Het was de eerste wedstrijd waarin Thor onder de tien treffers bleef en dat was een goede opsteker voor het verdedigen van Dijkvogels.



Categorieen:
Maasland Maassluis Sport