Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Automobilisten negeren borden eenrichtingsweg Naaldwijk'

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 13 februari 2020 12:14

Foto: Westland Verstandig


Veel automobilisten lijken zich er nog niet van bewust dat de Frederik Hendrikstraat in Naaldwijk sinds 11 november vorig jaar een eenrichtingsweg is geworden. Dat blijkt althans uit schriftelijke vragen van de fractie Westland Verstandig. De borden die dat aanduiden zouden worden genegeerd en zelfs burgeracties lijken niet te werken.

De weg is op verzoek van bewoners een eenrichtingsweg geworden. In november is aan de kant van de Pijle Tuinenweg een bord geplaatst dat duidelijk maakt dat je vanaf die kant de straat niet in mag. "Maar blijkbaar zien velen die borden over het hoofd omdat altijd de situatie anders is geweest", schrijft WV-fractievoorzitter Peter Duijsens.

Twee buurtbewoners hebben daarop mensen aangesproken, maar ook dat zou weinig verandering hebben opgeleverd, zegt de partij. Duijsens is dan ook benieuwd of er andere maatregelen genomen kunnen worden. "Zoals versmalling van de inrit of het wellicht iets meer meebuigen van de bocht."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS