Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

‘Stop wangedrag aan Westlandse kust’

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 16 maart 2016 07:07

Foto: archief WOS Media


"De rust van onze mooie Westlandse kust wordt dagelijks verstoord door illegale acties waartegen nauwelijks wordt opgetreden." Dat stelt de gemeenteraadsfractie van Progressief Westland, die aan de hand van een fotocampagne graag nog een beter beeld wil krijgen van deze misstanden.


Als voorbeelden van misstanden noemt de fractie: slagbomen die plotseling verdwijnen; illegaal parkeren op strandslagen en gemotoriseerd verkeer (zonder vergunning) over strandslagen en het strand, vooral in de nacht.

Maar dat is niet het enige, want Progressief Westland stoort zich ook aan crossmotoren en quads die rijden over fietspaden en het misbruik van wandelpaden door fietsers. Tot slot wijst de fractie op vuurwerkshows en licht- en geluidsoverlast naast en in natuurgebieden.

"Door een gebrek aan handhaving en het onklaar maken van afsluitingen lijkt onze kust wel een wetteloze vrijstaat", aldus fractievoorzitter Ulbe Spaans. "Als we zo doorgaan, blijft er straks niet veel van onze kust en de natuurgebieden in de duinen over, en lopen fietsers en wandelaars, onder wie veel kinderen, gevaar."

Zijn fractie roept wandelaars, fietsers, rustzoekers en recreanten op om deze misstanden en illegale activiteiten bij strand en duin te fotograferen. Mensen die zich door de actie aangesproken voelen, kunnen foto's sturen naar info@progressiefwestland.nl of deze plaatsen op de Facebookpagina van de partij.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
den haan
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS