Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Beste zomer ooit voor De Waterman'

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: maandag 6 augustus 2018 15:49


Als er al mensen blij zijn met de bloedhitte buiten, dan zijn het wel de medewerkers en vrijwilligers bij de grote openluchtzwembaden in onze regio. De Waterman in Wateringen beleeft naar eigen zeggen 'de beste zomer ooit'.

Ruim voordat het zwembad aan de Dorpskade open gaat, staat er al een lange rij wachtenden voor de kassa. Voor 4 euro kun je hier elke dag tussen 11.00 en 20.00 uur terecht. "De vrijwilligers werken bijna klokje rond om al het water goed te houden", zegt manager Annette Sackman van De Waterman. 

Ook bij De Hoge Bomen in Naaldwijk hebben ze geen reden tot klagen. "Dit is een van de beste zomers die we ooit hebben gehad", laat badmeester Gideo van der Kaaij weten. Hier betaal je 6 euro voor een dagticket, maar dan mag je ook gebruik maken van het binnenbad.

De twee grote openluchtzwembaden blijven sowieso tot eind augustus open, maar waarschijnlijk worden daar nog een paar weken aan vastgeplakt. "Afhankelijk van het weer kijken we of we langer open blijven", aldus Van der Kaaij van De Hoge Bomen. Voor De Waterman geldt hetzelfde. "Eind augustus gaan we open van half vier tot 8. En dat ligt aan het weer. Als het mooi blijft, dan blijven we nog een of twee weken open", weet Sackman. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS