Archief

'Beter' HV Westland verliest van Rijswijk

De hockeydames van HV Westland hebben zondag voor de vierde keer dit seizoen verloren. Op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk eindigde de wedstrijd tegen Rijswijk uiteindelijk in 2-3. Daarmee blijft de ploeg van trainer Rens Kauffmann op de laatste plaats staan in de eerste klasse.

De promovendus begon goed. Volgens Kauffmann vloog zijn ploeg uit de startblokken. Al na tien seconden was er een kans om op voorsprong te komen, maar deze werd niet benut. "Het hele eerste kwart van de wedstrijd waren we vele malen sterker en vergeten we onszelf te belonen. Daardoor komen we aan het einde in de problemen."

Volgens Kauffmann zitten de Naaldwijkers, die pas één keer wonnen en eenmaal gelijkspeelden, in de hoek waar de klappen vallen. En dan zit het niet mee. "Tot twee keer toe sluit de scheidsrechter af terwijl onze spits met de bal voor de keeper staat."

De trainer vond HV Westland de betere ploeg, desondanks was het Rijswijk dat in het laatste kwart met 1-3 voor stond. "Dan maken we nog wel de 2-3 en hoop je op een puntje. Maar dat is niet gelukt."

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport