Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Beteugel naaktrecreatie in Hoekse duinen'

Door: Margriet van der Eijk

Gepubliceerd op: woensdag 26 september 2012 12:08


De Hoekse deelraadfractie van de VVD wil dat er een oplossing komt voor de naaktrecreatie in de Hoekse duinen. Die roep komt na een artikel in de krant NRC Next over de Hoekse fotograaf Peter de Krom. Hij haalde daar de voorpagina met zijn studieproject waarbij hij de naaktlopers vanaf De Zeetoren op de foto zette.

De VVD zegt geen problemen te hebben met het naaktlopen op zich. Maar vooral het feit dat naaktlopers te vinden zijn op plekken in de buurt van spelende kinderen en waar strandhuisjes staan, stuit tegen de borst. Voorheen waren de naaktrecreanten te vinden in het duin ter hoogte van het naaktstrand. Daar staat nu een hek, waardoor uitgeweken wordt naar een dichter bevolkt, zuidelijker gebied.

De fractie wil ook weten of na de plaatsing van het hek meer boetes zijn uitgeschreven. Ze hoopt dat er volgend strandseizoen een oplossing is voor het probleem.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS