Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Boerenfluitjes' grijpt naast Gouden Trekker

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 19 juli 2019 16:26

Foto: Broug


Ester Broug heeft vrijdag naast de 'Gouden Trekker'-award gegrepen. De Naaldwijkse was genomineerd met haar initiatief 'Boerenfluitjes'. De prijs ging op de Zwarte Cross echter naar slager Gertjan Kiers uit Weesp.

De award is dit jaar voor de eerste keer uitgereikt door Team Agro NL, een organisatie die de landbouw in Nederland promoot. De prijs is bedoeld naar burgers die zich hard maken voor de land- en tuinbouw. Behalve Broug en Keirs waren ook Yvon Jaspers, Bennie Jolink, koning Willem-Alexander en koningin Máxima en de Zwarte Cross genomineerd.

Het doel van Broug met Boerenfluitjes is om consumenten te laten weten waar hun eten vandaan komt. Via haar website en social media probeert zij meer transparantie te creëren omtrent voedsel dat in Nederland wordt geproduceerd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS