Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

#BZV-boeren hebben klik met Westlandse en Hoekse

De Westlandse Mara en Anne uit Hoek van Holland staan er goed op bij twee boeren uit Boer zoekt Vrouw. Sterker nog: de dames mogen een week langer logeren op de boerderij van hun droommannen.

Dat bleek zondagavond in het mateloos populaire datingprogramma op NPO1. Mara uit 's-Gravenzande heeft een brief geschreven naar varkenshouder David, die in Roemenië een bedrijf wil opzetten. De Hoekse Anne is helemaal weg van boer Herman, met zijn melkveebedrijf in Frankrijk.

Mara kan wel een voorstelling van maken van een leven op een boerderij, zegt ze op de site van Boer zoekt Vrouw. "Omdat ik uit een gebied kom waar veel tuinbouwbedrijven zijn. Beetje dezelfde tak van sport".

Voor Anne was het afgelopen uitzending spannend, want haar cupido Herman moest een van de dates naar huis sturen. Dat werd uiteindelijk Pia en dat ging gepaard met veel tranen, ook bij de andere dames. Mocht Anne tot toekomstig vrouw van Herman worden gekozen, dan zal dat deels met weemoed zijn. "Ik woon in Hoek van Holland, dus het strand zal ik het meest missen. Ook mijn familie en vrienden zal ik erg missen".


Of de dames het schoppen tot het einde van Boer zoekt Vrouw weten we komende zondag. Dan is een nieuwe uitzending te zien van Boer zoekt Vrouw. 


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS