Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Central Park' tegenover gemeentehuis Verdilaan

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 6 november 2018 21:51

Foto: Dennis van Schie


Tegenover het gemeentehuis van Naaldwijk komt een 'Central Park' te liggen. Een meerderheid van de Westlandse gemeenteraad steunt de D66-motie hierover. In het park moet ruimte zijn voor een speeltuin, bankjes met prullenbakken, een Biesieklette en een openbaar toilet.

Verantwoordelijk wethouder Leen Snijders vindt de motie te vroeg komen, omdat er nog een participatietraject loopt over de centrumontwikkeling van Naaldwijk. Verder zei hij, dat al zeer binnenkort gestart wordt met de tijdelijke invulling van het huidige grasveld.

De komst van een openbaar toilet is een lang gekoesterde wens van de gemeenteraad. De discussie kwam vorig jaar in een stroomversnelling, na het verhaal van Carlijn Willemstijn. Zij gebruikt een stoma en kan deze niet overal schoonmaken. Raadsfracties vroegen zich vervolgens af hoe het kan dat er voor een aanzienlijke groep van mensen geen toilet beschikbaar is op het moment dat zij dit nodig hebben.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS