Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Gezellig druk' tijdens Midden-Delfland Dag

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 17 juni 2019 12:31


De Midden-Delfland Vereniging is tevreden over de vernieuwde Midden-Delfland Dag, die afgelopen zaterdag is gehouden. Bestuurslid Heleen Paalvast durft nog geen exact bezoekersaantal te geven, maar schat dat zeker enkele duizenden belangstellenden zijn afgereisd naar het groene gebied.

Dit jaar was gekozen om de circa veertig activiteiten te spreiden over twee hoofdlocaties: de Zuidbuurt in Vlaardingen en Op Hodenpijl in Schipluiden. "Zeker in de Zuidbuurt was het gezellig druk", aldus Paalvast. "In Schipluiden was het minstens zo gezellig, maar iets minder vol."

De weergoden waren de Midden-Delfland Vereniging goed gezind. In de nacht en vroege ochtend regende het nog, maar tijdens de opening van de dag was het droog. "Daarna werd het zelfs zonnig", weet Paalvast.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS