Archief
WOS Media

WOS Media

'Losliggende tegels? Meld het aan de gemeente Maassluis!'

De gemeente Maassluis roept inwoners op om melding te maken van losliggende tegels op onder andere fiets- en voetpaden. Dit naar aanleiding van een ongeval op de Westlandseweg maandag. Daarbij raakte een scooterrijder gewond aan zijn schouder, armen, benen en voeten.

Door de droogte in de afgelopen tijd zijn er tegels in de stad losgeraakt, aldus de gemeente. Het betreffende stuk op het fietspad waar de scooterrijder ten val kwam, nabij de Drijver, is direct hersteld. Maar ook op andere gedeeltes van de Westlandseweg is het gevaarlijk, zo blijkt uit een rondgang van WOS Media.

Maassluis brengt momenteel in kaart waar de tegels zijn verschoven en welke locaties direct moeten worden hersteld. Inwoners wordt gevraagd om losliggende tegels te melden via het meldpunt van de gemeente.

Herstel van het straatwerk zal niet in alle gevallen direct kunnen worden gedaan. "Locaties waar het straatwerk voor gevaarlijke situaties zorgt, worden door stratenmakers gelijk hersteld", aldus de gemeente. "Waar herstel niet direct mogelijk is worden de weggebruikers met waarschuwingsborden en -hekken gewaarschuwd."

Categorieen:
Maassluis Algemeen