Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Meszwaaier' blijft nog zeker drie maanden vastzitten

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 6 september 2018 15:52

Foto: Screenshot uit filmpje


De 28-jarige man die begin vorige week op de Verdilaan in Naaldwijk met een mes zwaaide, zit nog zeker drie maanden in voorarrest. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Den Haag donderdag besloten. De in Zweden wonende Syriër zit vast voor bedreiging. Hij werd bij zijn aanhouding door politie beschoten.

De verdachte liep vorige week maandagavond in verwarde toestand over straat, met een mes in zijn hand. Familieleden probeerden de man te kalmeren, omdat hij mogelijk zichzelf of anderen iets zou aandoen. Agenten die hem aanspraken schoten op de man, omdat hij weigerde zijn mes te laten vallen.

Overigens doet de Rijksrecherche onderzoek naar het schieten en de rol van de verschillende agenten daarbij. Zij zijn als getuige aangemerkt en zullen gehoord worden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS