Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Prinses Margriet' overwintert mogelijk bij KNRM

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: donderdag 7 november 2019 16:14

Foto: Boudewijn Vermeer


Reddingboot Prinses Margriet moet mogelijk overwinteren bij de loods van de Heijdse KNRM. De boot verhuisde eind mei van het Jan Lels-museum in Hoek van Holland naar Ter Heijde. Daar werd de boot opgeknapt om uiteindelijk een plek te krijgen bij de kanonnen op de hoek van de Strandweg en de Trompstraat. De verwachting was dat de boot daar deze maand geplaatst kon worden.

Voor het verplaatsen van de boot is een vergunning nodig van het college van B en W. Voordat de vergunning verleend kan worden moet het Hoogheemraadschap van Delfland echter ook toestemming geven. "We wachten met een positief gevoel op de gevraagde toestemming", laat de dorpsvereniging Ter Heijde weten. "Maar de kans is groot dat 'De Margriet' op z'n huidige plekje op het duin zal moeten overwinteren."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS