Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

#Sportmomentje: Daan Blij laat buitenkans onbenut

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 14 oktober 2019 10:38

Foto: Harry Noordhof


Excelsior Maassluis won zaterdag in de tweede divisie met 1-3 van Noordwijk. Daar had nog een doelpunt bij gekund, maar Daan Blij liet bij een 0-2 stand een buitenkans onbenut. Bij een penalty ging de bal niet naast, zoals iemand vanaf de tribune riep, maar over het doel.

Elke maandag op WOS.nl een #Sportmomentje. Dat kan een een prachtige goal zijn, een sportief record, maar ook een pijnlijke misser. Voor het laatste sportnieuws kun je naast deze website ook terecht op onze WOS Sport Facebookpagina. Maandagavond rond 19.15 uur zie je WOS Sport ook op WOS TV.

Daan Blij penalty

?? Iemand riep nog NAAST! Het is bijna niet te geloven. Daan Blij die het buitenkansje onbenut laat. Excelsior Maassluis wist wel met 1-3 van Noordwijk te winnen. #goedezaken #tweededivisie #tricolores

Geplaatst door WOS Sport op Maandag 14 oktober 2019

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS