Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

#Sportmomentje: Eindelijk scoort Van Ewijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 20 mei 2019 13:28


Milan van Ewijk had dit seizoen als enige veldspeler bij Excelsior Maassluis nog niet gescoord. Dat kan natuurlijk niet, dacht de rechtsback, die volgend seizoen naar ADO Den Haag vertrekt. Hij prikte daarom afgelopen weekend tegen Barendrecht een penalty en een zelf opgezette aanval binnen.

Elke maandag op WOS.nl een #Sportmomentje. Dat kan een een prachtige goal zijn, een sportief record, maar ook een pijnlijke misser. Voor het laatste sportnieuws kun je naast deze website ook terecht op onze WOS Sport Facebookpagina. Maandagavond rond 19.15 uur zie WOS Sport ook op WOS TV.

Milan van Ewijk

? Milan van Ewijk had dit seizoen als enige in de Excelsior Maassluis selectie nog niet gescoord. Dat kan natuurlijk niet, dacht de toekomstig ADO speler. Hij prikte tegen Barendrecht een penalty en een zelf opgezette aanval binnen.. BAM! ON ??

Geplaatst door WOS Sport op Maandag 20 mei 2019

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS