Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

#Sportmomentje: Met de neus buitenspel

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 27 mei 2019 13:50

Foto: Stefan van Eijk


Dat Dylan Groen van KMD een neusje voor de goal heeft, bewees hij dit seizoen al meermaals. Afgelopen zaterdag was hij tweemaal trefzeker tegen Schipluiden (5-2 zege), maar dat hadden er ook drie kunnen zijn. Helaas voor hem stond hij één keer nipt buitenspel, waardoor de 4-2 (op dat moment) niet doorging.

Elke maandag op WOS.nl een #Sportmomentje. Dat kan een een prachtige goal zijn, een sportief record, maar ook een pijnlijke misser. Voor het laatste sportnieuws kun je naast deze website ook terecht op onze WOS Sport Facebookpagina. Maandagavond rond 19.15 uur zie je WOS Sport ook op WOS TV.

Dylan Groen

Beetje spits heeft ?? voor de ??.. Dylan Groen in ieder geval wel! Helaas voor hem staat 'ie ook met z'n neus buitenspel! Het aluminium klinkt wel lekker ??????

Geplaatst door WOS Sport op Maandag 27 mei 2019

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS