Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

#Sportmomentje: Van Hagen passeert eigen doelman

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 11 november 2019 14:54

Foto: Leo de Jong


Het zat zaterdagtweedeklasser Westlandia op z'n zachtst gezegd niet mee dit weekend. De ploeg had in de eerste helft kansen in overvloed om tot scoren te komen, maar na rust ging het verschrikkelijk mis tegen HVC'10. Tot overmaat van ramp passeert Vince van Hagen zijn eigen doelman met een simpel intikkertje.

Elke maandag op WOS.nl een #Sportmomentje. Dat kan een een prachtige goal zijn, een sportief record, maar ook een pijnlijke misser. Voor het laatste sportnieuws kun je naast deze website ook terecht op onze WOS Sport Facebookpagina. Maandagavond rond 19.15 uur zie je WOS Sport ook op WOS TV.

ED

????? Zo.. Het zat op z'n zachtst gezegd niet mee voor RKVV Westlandia dit weekend.. Kansen in overvloed in de eerste helft, maar na rust ging het verschrikkelijk mis tegen HVC 10. Tot overmaat van ramp passeerde Vince van Hagen zijn eigen doelman met een simpel intikkertje..

Geplaatst door WOS Sport op Maandag 11 november 2019

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS