Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

#Sportmomentje: Van Leeuwen pakt revanche in Monster

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 15 juli 2019 10:45

Foto: WOS Media


Een week met twee gezichten voor wielrenner Dennis van Leeuwen. De Poeldijker ging tijdens de Ronde van Maasdijk in de een-na-laatste ronde hard onderuit, maar pakte zondag in Monster zijn revanche.

Elke maandag op WOS.nl een #Sportmomentje. Dat kan een een prachtige goal zijn, een sportief record, maar ook een pijnlijke misser. Voor het laatste sportnieuws kun je naast deze website ook terecht op onze WOS Sport Facebookpagina. Maandagavond rond 19.15 uur zie WOS Sport ook op WOS TV.

Dennis van Leeuwen

???? Dennis van Leeuwen crashte in Maasdijk, maar pakte zondag revanche in Monster.. Jelle van Steekelenburg mag wel gaan met die banaan, want van Leeuwen komt d'r aan!! ???? . . #WLklassement Onings Pro Cycling Team Onings Holland Flowerbulbs Wielerronde van Maasdijk Stichting Wielerronde van Monster . . ?? Ik wil gaan met die, ik wil gaan met die............

Geplaatst door WOS Sport op Maandag 15 juli 2019

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS