Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Watertappunten komen er deze collegeperiode'

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: woensdag 17 april 2019 16:46

Foto: Signbiblio 1


Wielrenners, wandelaars of wie dan ook kunnen uiterlijk volgend jaar hun drinkflesje vullen bij een openbaar watertappunt in Westland. Dat heeft wethouder Leen Snijders dinsdagavond toegezegd na vragen van D66 Westland.

Twee jaar na het vrijmaken van geld voor watertappunten in Westland, is er nog geen druppel uit de grond gekomen. Voor de politieke partij was dat reden de wethouder te bevragen. Tenslotte, in buurgemeente Midden-Delfland is het binnen zes maanden gelukt om van besluitvorming tot realisatie over te gaan.


Volgens de wethouder lopen er al langer gesprekken met waterbedrijf Evides. Binnenkort worden de locaties bekendgemaakt. Snijders kon niet eerder tot realisatie overgaan, omdat de watertappunten "wat lager op de lijst stonden" van projecten die betaald worden met het Leefomgevingsfonds. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS