Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Wel degelijk cameratoezicht in Naaldwijk'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 31 oktober 2019 16:19

Foto: WOS


Er zijn wel degelijk beveiligingscamera's actief in het centrum van Naaldwijk. Dat stelt burgemeester Bouke Arends van Westland in antwoord op vragen van de raadsfractie van Westland Verstandig.

Op 18 oktober schreef Westland Verstandig aan het college van B en W: "Onze fractie wordt benaderd door een inwoner die ons erop attent maakt dat de borden die in het centrum van Naaldwijk staan dat er camerabewaking is, blijkbaar loze borden zijn omdat er geen camera's zijn". De fractie wilde weten of dit klopt.

In zijn beantwoording verwijst Arends naar de brief die hij eind mei naar de gemeenteraad heeft gestuurd. Daarin is het voornemen gemeld om het stelsel van cameratoezicht te herzien en mogelijkheden te onderzoeken om

dat toezicht meer flexibel te kunnen inzetten. "Daarbij is aangegeven dat het huidige cameratoezicht tot die tijd actief blijft. Dat geldt dus ook voor het centrum van Naaldwijk, waar een aantal camera's hangt", aldus Arends.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS