Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

'Zomers bioscoopbezoek in De Naald valt een beetje tegen'

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 31 juli 2018 09:02


Het bioscoopbezoek bij WestlandTheater De Naald valt een beetje tegen deze zomer. Dat zegt Kate van Elswijk op WOS Radio. Daarmee sluit de ervaring bij het Naaldwijkse theater aan bij een onderzoek dat ABN AMRO onlangs naar buiten bracht. Daaruit blijkt dat door het goede weer minder mensen naar de film gaan, in vergelijking met vorig jaar.

Een vergelijking met vorig jaar kan het theater overigens niet maken, want het is voor het eerst dat De Naald in de zomer open is voor films. Wel had het theater gehoopt op meer bezoekers tijdens de proef. Van Elswijk begrijpt wel dat mensen naar buiten gaan: "Zo vaak komt het niet voor dat het lekker weer is." Toch blijft van Elswijk positief: "Bij ons is het altijd koel en lekker door de airco."

Of De Naald volgend jaar weer films gaat vertonen in de zomerperiode is nog niet duidelijk: "Misschien moeten we zo stoer zijn om dat gewoon te doen," zegt Van Elswijk. Het theater gaat eerst evalueren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS