Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

10.000 euro voor gouden tip overvallen geldkoeriers

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: donderdag 16 januari 2020 14:23

Foto: Archieffoto Regio 15


De politie reikt een beloning van 10.000 euro uit aan de persoon met de gouden tip over gewapende overvallen op geldkoeriers. Vorig jaar werd drie keer een dergelijke overval gedaan toen er geld werd ingeladen in geldautomaten in de Albert Heijn-filialen in de Dijkstraat in Honselersdijk en bij het Parijsplein en de Stede in Den Haag.

 De overvallen lijken volgens de politie erg op elkaar. Telkens arriveren de daders in een auto, gaan dan de supermarkt in en bedreigen de geldloper en omstanders met vuurwapens. 


Volgende week dinsdag wordt er aandacht aan de zaken besteed in het tv-programma Opsporing Verzocht en Team West. Getuigen en andere mensen met informatie kunnen tips doorgeven aan de politie door te bellen naar 0800-6070. Anonieme tips kunnen worden doorgegeven via 0800-7000.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS