Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

100 Maasdijkers bij bijeenkomst over tweede 'Polenhotel'

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 3 maart 2019 11:47

Foto: Westland Verstandig


Ongeveer 100 inwoners van Maasdijk zijn vrijdag afgekomen op een informatiebijeenkomst over de komst van een tweede hotel voor arbeidsmigranten op bedrijventerrein Honderdland. De avond in wijkcentrum De Prinsenhof was een initiatief van politieke partijen LPF Westland en Westland Verstandig (WV).

Tijdens een raadsvergadering op 19 februari stemde een meerderheid van de Westlandse gemeenteraad in met een voorstel dat de komst van het tweede hotel mogelijk maakt. LPF en WV stemden, net als twee Maasdijkse CDA-raadsleden, tegen.

Onder de bewoners leeft nog veel onvrede over het besluit van de raad. Tijdens de bijeenkomst wilden de partijen hen informeren over welke mogelijkheden zij nog hebben om de komst van het hotel tegen te gaan. Zo zijn er diverse bezwaar-mogelijkheden en kunnen burgers uiteindelijk in beroep bij de Raad van State, de hoogste bestuursrechter. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS