Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

104 teams puzzelen in De Lier

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 6 januari 2019 08:37

Foto: Fred van der Ende


De twee Lierse voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Legpuzzelen zijn volgeboekt. Zowel op zaterdag 9 en zondag 10 februari strijden 52 teams in De Rank om plaatsing voor een plaats in de finale. "Dat zijn 208 deelnemers op beide dagen!", laat organisator René van der Zwet weten.

Vlak na de jaarwisseling waren alle voorrondes in het hele land uitverkocht. In Westland was dat niet heel moeilijk, zegt Van der Zwet. "Half december zaten we voor beide dagen vol. Ik ben nu al bezig met met de wachtlijst voor 2020."

Het NK Legpuzzelen wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. Vorig jaar was er voor het eerst een voorronde in De Lier, waaraan toen 50 teams meededen. Vanwege dat succes werd besloten uit te breiden naar de zaterdagavond en zondagmiddag.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS