Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

18 kilometer nieuwe ruiterpaden in Midden-Delfland

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 5 juni 2018 17:39

Foto: ruiterpad bij het Kraaiennest - foto WOS Media


In Midden-Delfland is begonnen met de aanleg van 18 kilometer aan extra ruiterpaden en -sporen. De paden liggen verspreid door de gemeente, onder meer langs de nieuwe A4 en bij het Kraaiennest op de grens met De Lier.

In juli zijn de paden klaar voor gebruik. Informatieborden en een folder met kaart van de routes volgen in september. Het Recreatieschap Midden-Delfland is belast met de aanleg, de nieuwe Stichting Men- en ruiterpaden Midden-Delfland zal een rol bij het beheer spelen.

In ruil voor de aanleg van de verlengde A4 tussen Delft en Schiedam heeft de provincie Zuid-Holland geld beschikbaar gesteld voor bijvoorbeeld het ruiterpadenproject. Overigens zijn ruiterpaden in Midden-Delfland niet nieuw. In buurgemeente Westland wel, daar is het eerste ruiterpad pas in maart geopend


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS