Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

200 bezoekers voor show over PTSS

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 12 november 2019 09:05

Foto: wos


Er zijn maandagavond tweehonderd bezoekers afgekomen op de theatershow over PTSS in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. Een posttraumatische-stressstoornis (PTSS) kun je ontwikkelen na een traumatische gebeurtenis. Speciale gasten waren oude Westlandse Veteranen en burgemeester Bouke Arends.

De maker van de theatershow is Erik Krikke. Hij is zelf een veteraan en heeft in Kandahar in Zuid-Afghanistan meerdere traumatische ervaringen gehad. Hij schreef een boek over die ervaringen. Zijn beste vriend waarmee hij in een bandje zit stelde voor om er een theatershow van te maken.

Het optreden in Naaldwijk was georganiseerd door de Stichting Veteranen Westland en was niet alleen voor militairen bedoeld. De stichting had op meer publiek gehoopt, maar is toch tevreden over de opkomst.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS