Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

200 gratis regentonnen voor Westlanders

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 3 oktober 2017 16:49


De gemeente Westland geeft deze maand 200 gratis regentonnen weg. Dit gaat volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De eerste lichting van 40 regentonnen wordt dinsdag 10 oktober in De Lier weggegeven.

Wie een ton wil, moet mailen naar rbouali@gemeentewestland.nl. De gelukkigen uit De Lier kunnen tussen 10.00 en 13.00 uur terecht op het parkeerterrein bij de Kerklaanbrug. Na 10 oktober worden de tonnen in andere Westlandse dorpskernen uitgedeeld. Daarnaast kunnen inwoners een tuintegel ruilen voor een bloembol.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Aanvulling op woensdag 4 oktober om 20.51 uur: De gemeente Westland heeft via Twitter laten weten, dat zich al meer dan 200 gegadigden voor zo'n regenton hebben aangemeld. Ze zijn dus al 'uitverkocht'.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Verder stelt de gemeente 100.000 euro beschikbaar voor het vergroenen van schoolpleinen en het creeëren van waterbergingen. Dat bedrag komt uit het Leefomgevingsfonds.

Eerder deelde buurgemeente Midden-Delfland regentonnen uit. Dat bleek een groot succes. Er waren 500 tonnen besteld, maar vanwege de grote animo is dat aantal later opgeschroefd naar 800. Vervolgens kwam vanuit politieke partij GemeenteBelang Westland de wens voor gratis tonnen in Westland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS