Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

26 sociale huurappartementen in Villa Alba

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 6 september 2018 11:45

Foto: Arcade


Wethouder Ben van der Stee heeft woensdag de sleutel overhandigd aan de eerste bewoners van het appartementencomplex Villa Alba in 's-Gravenzande. Het gebouw bevat 26 sociale huurappartementen en is gelegen aan de Van der Horstweg.

Het betreft de locatie van het oude kantoor van woningcorporatie Arcade, die het complex ook ontwikkelde. Van de 26 woningen zijn er 24 toegewezen aan Westlanders.

Het echtpaar Zuiderwijk, dat als eerste de sleutel kreeg, is overigens onlangs in het zonnetje gezet bij WOS Media. De twee waren twintig jaar in dienst als beheerdersechtpaar van het service appartementencomplex Het Oude Land in 's-Gravenzande. Vanwege hun pensioen zijn zij verhuisd naar Villa Alba. De bewonerscommissie van Het Oude Land gaf het echtpaar op voor het programma Dat Vraagt Om Een Taart om hen te bedanken voor hun diensten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS