Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

27 vreemdelingen aangetroffen in Hoek van Holland

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: maandag 13 mei 2019 17:10

Foto: Fred van der Ende 1


De Koninklijke Marechaussee heeft zondag 27 vreemdelingen aangetroffen in Hoek van Holland. Eerst werden er 6 Vietnamezen gevonden in een vrachtwagen en later op de dag werden er 21 mensen, vermoedelijk Afghaans, uit een trailer gehaald.

De 6 Vietnamezen, zonder papieren, werden gevonden door een migratie-controlehond. In de vrachtwagen werd ook een stroomstootwapen gevonden. De 41-jarige Turkse chauffeur is aangehouden op verdenking van mensensmokkel en verboden wapenbezit.

De 21 vreemdelingen kwamen uit een verborgen ruimte in een vrachtwagen van een 48-jarige chauffeur uit Roemenië. Na een melding heeft de Marechausse de wagen die van de Hoek naar Engeland zou reizen gestopt. De Roemeen is aangehouden op verdenking van mensensmokkel.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS