Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

7.500 euro voor aanpassen G-kleedkamer MVV'27

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 15 oktober 2019 08:35

Foto: Zwaluwen Jeugdactie


Dankzij een cheque van 7.500 euro kan voetbalvereniging MVV'27 in Maasland een kleedkamer op het complex geschikt maken voor de voetballers van het G-team. Het geld is afkomstig van de zogenoemde Zwaluwen Jeugdactie.

Aan deze actie nemen zo'n 500.000 jeugdvoetballers deel via de Zwaluwen Jeugd Beker. De deelnemende teams doneren via de KNVB een deel van het inschrijfgeld aan de jeugdactie. Met het geld dat wordt ingezameld worden diverse projecten gerealiseerd zodat jongeren met een lichamelijke of een verstandelijke beperking toch kunnen voetballen.

De opbrengst is gedeeltelijk bestemd voor het Prinses Beatrix Spierfonds en Spieren voor Spieren. Het resterende bedrag is bestemd voor subsidieaanvragen vanuit de amateurvoetbalverenigingen. MVV'27 is een van de clubs waarvan de aanvraag is gehonoreerd. Afgelopen zaterdag reikte KNVB West 2-coördinator Jos Klaassen de cheque uit Ronald Mooiman, assistent-trainer bij het G-team.


De aanpassingen aan de kleedkamer worden komende winterstop gedaan, dan wordt het gehele kleedkamercomplex gerenoveerd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS